• Barnás váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DR No.azt szeretnem kerdezni hogy a menses utan vagyok es tegnep eggyut voltunk a parommal es ma delutan eszre vettem ojan vilagos barna valadekot ami a huvelybol jon,de azt is hozza kell tennem hogy 4 nap telt el a havim elmulta ota.meg neha gorcsolok is.ez termeszetes vagy nem meg ijen nalam nem jelentkezet egyutlet utan.mar arra is gondoltam hogy lehet ez egyfajta utotisztulas ?meg most fajt is egy kicsit a kozosules.tejsavas huvelyoblito okozhat ijet ugyanis eloszor hasznaltam,de csak most egyszer menses elmulta utan a 3 dik napon. Elore is koszonom a valaszat,mar sokat segitett nekem igy!! Üdvozlettel.Ellus

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció, hüvelyfertőzés témában

        Kedves Ellus!


        Vagy a menses nem múlt el teljesen, és az okozott barnás váladékozást, vagy lehet egy fertőzés, ami kevés vérzéssel jár, így barnás folyás az eredmény. Mivel fájt az együttlét is, szerintem egy vizsgálatra kellene elmenni, ahol a gyulladást ellenőrizni tudják, és szükség esetén megfelelően kezelni fogják.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-12 01:24:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés