• Mell masztopatia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egyik mellbimbo enyhen behuzodik,  januari mammografos vizsgalat utan a doki csak annyit mondott h feltetlenul  fel ev mulva megkell ismetelni a mammografos vizsgalatot mert valami nem tetszik neki.Elozmeny 20 ev alatt 3 mell mutet makro es mikro meszcsomok eltavolitasa. Lehetseges h mar keso lessz fel ev mulva vajon miert nem kuldott egyenesen mutetre.?????

        WEBBeteg szakértő válasza a mell masztopathia témában

        Kedves Kérdező!

        A korábbi mastopathiás műtétek következménye is lehet az észlelt elváltozás. Az ambuláns lapon, vagy a mammográfiás vizsgálati eredményén szerepelnie kell, hogy miért kérik a fél év múlva a kontrollt. Amennyiben a vizsgálat nem nyugtatta meg, keressen fel egy emlőszakrendelést. Bizonytalan mammográfia esetén ultrahangot, vagy MRI vizsgálatot célszerű végezni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós

        Tisztelt Kérdező!

        Hogy miért nem küldte azonnal műtétre az orvos, azt tőle kell megkérdezni.
        Egyébként ha nincs körülírt terület (csomó árnyéka, stb.), akkor mit vegyenek ki? Csak úgy vakon operálgassanak bele az emlőbe?
        Nehéz kérdés.
        A bimbó behúzódás a műtétek óta van?
        Ultrahanggal sűrűbben lehetne ellenőrizni, hogy mi van itt tulajdonképpen.

         

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-19 09:05:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés