• Mitől lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!29 éves vagyok,a ciklusaim 28-31 naposak.A párommal január 29.-én voltun együtt,és gumival védekeztünk.Azóta már kétszer jött meg a menzeszem,de egyik sem volt a megszokott.Az első 1 nappal előbb jött meg,csak 2 napig tartott és inkább barna volt.A második 4 napot késett,1 napig volt meg,de ez piros vér volt,de nyálkás.Utána még 1-2 napig a papíron látszódott barnás.Tesztet tegnap is csináltam és negatív lett.A terhességtől nagyon félek,ezért sokat idegeskedek.A derekam fáj még mindig a menstruáció után is,és már január óta elég magas a hőmérsékletem,mindig 37 körül van.Februárban volt peteérésem is,akkor is lehetek terhes?(észrevettem a tojásfehérje szerű folyást)Más terhességi tünetem nincs.Nincs a mellem megduzzadva,csak a hasam és a derekam fáj néha.Nőgyógyászhoz 16.-án megyek,de nagyon félek,hogy mégis azt mondjy terhes vagyok.Hozzá kell még tennem,hogy december óta kb.10kg-ot fogytam!Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        A teszt negatív lett, valószínű nem terhes, de a hét vége előtt ismételje meg. Lehet van egy fertőzése, és az okozza a panaszokat, így nagyon jó, hogy elmegy orvoshoz, legalább ezt is ellenőrizni tudják.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-10 11:42:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés