• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        2 hete volt konizációs műtétem, a csövet 1,5 hét után távolították el. A problémám viszont az, hogy azóta folyamatosan menzeszerű vérzésem van. A színe pirosas-rózsaszínes-barnás. A mennyisége egy erősebb menzeszi napnak felel meg. Időközben meg is jöhetett, mert a napokban vártam és a vérzés vörösebbé vált, ami most megint kezd rózsaszínes lenni. Mennyi ideig elfogadható a vérzés, főleg ilyen  mennyiségben?

        Az orvosom a vizsgálat után azt mondta, hogy a vérzés a méhből jön, a seb szépen gyógyul és hogy valószínűleg cikluszavar lépett fel. Küretet nem csináltak, ezért is nem értem, miért vérzik a méhem.

        Ön szerint mi lehet a probléma (már ha van) és milyen készítményt ajánl rá?

        Köszönöm a válaszát!

        Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Kedves Krisztina!

        Egy konisátiós műtét után általában méhkaparást is csinálnak, amivel is a nyálkahártyát eltávolítják. Ebből meg persze a méhnyakból is lehet vérzés. Amennyiben a vérzése nem erősödik, nem állandósul, hanem szépen lassan csökken akkor nem kell aggódnia, mert minden rendben van. Ha növekszik a vérzés vagy pedig nem csökken akkor mindenképpen orvosi vizsgálat szükséges.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-11 11:25:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: