• Lehet peteérésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, Hölgy!

         

        Decemberbe hagytam abba a kislányom szoptatását. Ekkor elkezdtem szedni a Diana 35 fogamzásgátló tablettát, azért ezt mert pattanásos is szoktam lenni. Januárba rendesen megvolt és újra elkezdtem szedni, de a férjemmel úgy döntöttünk szeretnénk még egy babát és mivel az ő munkája olyan, hogy sokat van távol ezért előbb abba hagytam a gyógyszert, hogy azok a napok akkor legyenek amikor ő van. Meg is jött megint, de amikor elmúlott rá 2 napra ismét volt egy napot, aztán menstruációm első napjától számított 26. nap jött meg. Amikor ez a problémám először jelentkezett elmentem a nőgyógyászomhoz, aki, megnyugtatott, ne aggódjak, attól még sikerülhet a gyerek, megvizsgált semmit nem talált. Nos, nekem most, amikor elmúlott az elkövetkező 1 hétbe 2x jelentkezett ez a barnás folyás most piros egyáltalán nem volt és csak 1x egy nap és görcsöltem alul fájdalmat éreztem. Most az én kérdésem az lenne, hogy ez vajon mitől, miktől lehet, talán fertőzés strandra szoktunk járni,  és ettől nekem lehet-e még peteérésem, mert nekem semmilyen ilyem jellegű problémám nem volt még 2kisgyerekem van és egyik teherbe esésem előtt se tapasztaltam ilyent.  Én 24 vagyok, de minél előbb szeretnénk összehozni a babát, mert a férjem már nem ilyen fiatal és nagyon lehetőségünk sincs rá, hogy hónapokig próbálkozunk a munkája miatt.  Eddig egyik gyerekünknél se volt probléma kisfiam 2 hónap alatt sikerült kislányom 1 hónap alatt.

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A Diane megzavarta a hormonháztartását, a barnás folyás kevés vérzést is jelenthet, de ha fertőzésre gyanakszik, azt ki kell vizsgáltatni.
        Peteérés persze lehet, de nem lehet tudni mikor, várjon még 2-3 hónapot, hátha magától beáll a menses, ha nem, akkor forduljon kezelőorvosához, ne izguljon.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-10 10:53:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés