• Millgesit

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        lehet-e görcsölni a millgesittöl?görcsölésre írta fel az orvos mert

        menstruáció elött mindig görcsöltem.13napja szedem a millgesitet

        és néha görcsölök.lehet a fogamzásgátlótól vagy mástol van?

        köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a mensesgörcs témában

        Kedves Hölgyem!


        A mensesgörcsre akkor javasolt a fogamzásgátló, ha egyéb módon a panaszok nem csökkenthetően, és olyan fokú a fájdalom, hogy emiatt a mindennapi életben akadályozza, pl. kimarad valaki az iskolából, munkából.
        Nem tudom, Ön vajon hány éves, és egyébként is akart szedni fogamzásgátlót, de a "néha görcsölök" nem hangzik olyan rosszul, nem tudom, mennyit beszéltek erről orvosával, és milyen egyéb próbálkozásai voltak. Ezen kívül milyen vizsgálatok készültek, vajon UH volt-e? Ha nem volt, és a panaszok folytatódnak, akkor csinálni kellene egyet, hogy lássák, nincs-e a fájdalomnak valamilyen látható oka, pl. egy ciszta. A tabletta nem szokott görcsölést okozni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-12 11:10:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés