• Lehet peteérésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Farkas Ágnes!

         

        Köszönöm szépen válaszát. Még annyi kérédes lenne, hogy kb.se lehet behatárolni a peteérést pl.7-21 nap köztre, semmi várható időpontja se lehet és olyan se, hogy valahányadik napon már kizárt vagy még kizárt?

         

        Tisztelettel: Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Zsuzsanna!


        Peteérés általában a menses 14. napja körül szokott lenni, természetesen, amint a menses sem mindig óramű pontosságú, így a peteérés sem. Amit megtehet, hogy elkezd reggelente ágymelegben hőmérőzni (pl. szájban) még mielőtt felkelne. Ezeket az értékeket feljegyzi, és amikor néhány tized fokos emelkedést észlel, valószínű, hogy peteérés van. Emellett gyógyszertárakban kapható ún. LH teszt, ami szintén sokat segíthet. Ezeket tudja Ön otthon könnyedén csinálni, de lehet az első hónap nem lesz tökéletes, de ezt is gyakorolni kell majd. Sok sikert!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-10 13:50:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés