• Vérzési rendellenesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Tisztelt Doktor Úr/Nő! A segítségét szeretném kérni,a múlthavi menstruációm az előzőkhöz képest 4 nappal hamarabb volt. Párommal együttlét során többször is megszakítással,vagy óvszerrel védekeztünk.Ebben a hónapban a mestruáció előtti héten alhasi fájdalmaim voltak.Idegi alapja lehet ennek? És a menstruáció várt ideje(az előző hónapban 4 nappal hamarabbi vérzés)alatt görcsös fájdalmat érzek.Ezek minek a tünetei lehetnek,vagy ez normális a menstruáció során?A megszakításos együttlétből lehet probléma?előre is köszönöm segítségét. Válaszát várom

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Vérzési rendellenesség előfordulhat különösebb betegség nélkül, időnként néhány napos csúszás belefér. Panaszok esetén vizsgálat indokolt azért, hogy ellenőrizzék, nincs-e valamilyen rendellenesség (pl. ciszta, fertőzés, hormonzavar).
        Megszakításos védekezéssel történt együttlét következménye lehet terhesség, és bármilyen fertőzés. Csináljon egy terhességi tesztet is!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-10 13:54:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés