Hüvelyfertőzés

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Orvosom hüvelygombára Klion-D 100 hüvelytablettát írt és Mycosyst-Gino 2 db-os tablettát. A menstruáció 1 hét mulva várható, de férjemmel már egy ideje nem védekezünk, mert gyermeket szeretnénk. Kb. 1 hete lehetett peteérésem. Kérdésem az lenne, hogy a Mycosyst-Gino tablettát bevehetem most is, vagy inkább várjam meg a menstruáciot? A tabletta után ismét próbálkozhatunk, vagy ki kell hagyni egy kis időt? Az utóbbi egy évben 3-szor kellett antibiotikumot szednem (légúti fertőzés miatt) , amitől a hüvelyflórám teljesen felborult, gondolom ezért nem sikerült még a teherbeesés (szeptembertől próbálkozunk) . Ismerem a ginoflor tejsavas hüvelytablettát, régebben használtam, ez helyreállítaná? A tejsavas öblögetést hányszor javasolja egy héten és melyik készítmény a legjobb Ön szerint?

Válaszát előre is köszönöm!

Kata

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

Szerintem tejsavas irrigálás 1-2x hetente és gynoflor kúp legyen most, ha megjött a menses, akkor pedig a kapszula, de csak akkor, ha panaszai vannak.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. március 10., 10:49; Megválaszolva: 2009. március 10., 10:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45