• Terhes vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Net-Doktor,

        27 éves vagyok, a menstruációm a kezdetektől megbízhatóan működött. Rendszeres nemi életet élek párommal. Legutóbb február 2.-án jött meg, és a korábbi megbízhatóságra alapozva ennek megfelelően vártam a következő vérzést. Ma március 8.-a van, mára már 5-6 napot késik. Csináltam két terhességi tesztet: egyet este, egyet pedig két nappal később reggeli vizeletre. A teszt mindkét alkalommal egyértelmű negatív volt. Hajlamos vagyok felfázásra és sajnos elég stresszes életet élek. Nem szedek semmilyen gyógyszert rendszeresen. Már kértem időpontot nőgyógyászomtól.

        A kérdésem az, hogy a fentiek alapján: terhes vagyok vagy nem?

        Köszönettel: Makvirag

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        A 2 negatív teszt alapján nem valószínű terhesség. Úgy érzem, talán nem megfelelő a védekezési módszerük, beszélje meg kezelőorvosával.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-10 10:44:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés