• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Együtt voltam a  barátommal. Gumióvszerrel védekeztünk az aktusok során, de többször elszakadt, viszont egyből újat húzott fel. A magömlés előtt jóval kihúzta a péniszét. A magömlés a hüvelyen kívül történt minden esetben. Március 2án lett volna a menstruációm ideje. Nem jött meg, azóa sem. Február 23-án és 24-én voltunk együtt. Utolsó menstruációm január 31én kezdődött. 28-29 napra kijött a menstruációm az utóbbi 3 hónapban. Most pont nem és ez aggaszt.

        Az aktusok után a hüvelyem egy kicsit fájt, de már regenerálódott. Most voltam együtt harmadszor a barátommal és nekem ő az első. Csütörtökön azaz 26-án nagyon kevés barna folyást vettem észre pisilés után. Azóta nem jelentkezett. Mi okozhatta? Gyulladás? Nagyon kevés volt.

        Fogamzásgátlót nem szedek csak gumival védekeztünk.

        Február 25-e óta folyamatosan idegeskedem. Veszekedtünk egész héten. Most a menzesz késése miatt idegeskedem. A stressz befolyásolhatja?

        Terhességi tesztet készülök csinálni! Szombatra tervezem. Akkor lesz 11. nap. Maga szerint mikor végezzem el?

        Véleménye szerint teherbe estem?

        Még olyan kédésem lenne, hogy az előváladék pontosan micsoda? Közvetlen a magömlés előtt távozik vagy már az izgalmi állapot során folyamatosan? Teherbe lehet esni tőle?

        Mielőbbi válaszát kérem és előre is köszönöm!

        Egy aggódó lány

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!


        Valami hiba van az óvszer használata során, mert az nem lehet, hogy többször is elszakad. Tényleg vannak balesetek, de attól baleset, hogy ritkán fordul elő.
        Említette, hogy Önnek fájdalmas is volt az együttlét, ami arra utal, hogy nem voltak megfelelőek a körülmények. Talán síkosítót lehetne használni, vagy egy vizsgálattal ki lehetne zárni a fertőzést, mert az is lehet. A barnás váladékozás is utalhat erre.
        A tesztel ne várjon szombatig, a holnap reggeli első vizeletből csinálja meg, és megnyugodhat hamarabb, nem hinném, hogy terhes, de azért csinálja meg.
        Az előváladék izgalmi állapotban is jelen van, tartalmazhat hímivarsejtet, ezért nem biztonságos.
        Zárja ki a terhességet, majd menjen el egy vizsgálatra, hogy a fertőzést, vagy más problémát ellenőrizni tudják.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-05 12:31:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés