• Tisztelt Doktor úr/ Doktor nő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Január végén derült ki, hogy a bal petefészkemben 5 centis ciszta van, ez szerencsére eltűnt most március elejére. De egy ideje ( azért is mentem vissza főként a klinikára tegnap, ahol kiderült, hogy felszívódott) ugyanott fáj. A nőgyógyász megvizsgálta, hogy nincs e baj a méhemmel. Szerencsére azt mondta a probléma szerinte nem nőgyógyászati, és úgy gondolja a beleknek kéne kitisztulnia, mert besűrűsödött a széklet. Aznap mikor hazajöttem ittam is szenna teát, ittam rostost, ettem gyümölcsöt, már alakult azóta ez a helyzet, de azért még fáj. NEm tudom mi lehet ennek az oka? Remélem nem kell semmi szörnyűségre gondolnom! Előre is köszönöm a válaszát!

        Tisztelettel: Juhász Anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a hasifájdalm, ciszta témában

        Kedves Hölgyem!


        Mivel eltűnt a ciszta, remélhetőleg rendben lesz a pocakja is. De azért nem kell nagyon erőteljes hashajtást végeznie, mert akkor meg attól fog fájni a hasa.
        Néhány hétig legyen türelmes, de ha erősödne a fájdalom, akkor kontroll javasolt, hogy nem-e lett még egy cisztája.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-11 14:41:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: