• Következmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Az lenne a kérdésem, hogy a frissen diagnosztizált PCOS betegséget, ha nem kezeltetem annak lesz betegségileg valami következménye?Nálunk sajnos tb. alapon nincs endokrinológus, magánuton elmentem és ő olyan vizsgálatokat kért amit a környezetünkben nem csinálnak, csak az egészségközpontba és ott füzetnem kéne, a vérvételekért kb. 21.000 ft.Legközelebb csak Pesten fogadnának de hát az is 80km.

        Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem minden eset igényel kezelést, ez függ attól, hogy milyen tünetei vannak, miért kellett kivizsgálás, stb. Okozhat problémát pl. gyermekvállalás esetén, a menses rendszertelen lesz, és egyéb kellemetlen tünetek is lehetnek, mint a zsíros, pattanásos bőr, fokozott szőrnövekedés, stb. Ha van egy kis túlsúly, arra mindenképpen oda kell figyelni, a többit a tünetek, és leletek befolyásolják. Kérdezze meg a kivizsgálást indító orvos véleményét, ő ismeri a leleteket a legjobban.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-04 21:11:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés