• Mi lehet a gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Az lene a kérdésem hogy 1 hónapja és 3-napja késik a menstrruáciom.Terheségi tesztet elvégeztem.de negatív lett. Milehet a gond? Válaszát elöreis köszönöm:Üdvözlettel Szamanta

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha a terhesség lehetősége kizárható, és a menses késik, vagy kimarad egy-két alkalommal, nem kell izgulni. Vérzési rendellenesség előfordulhat számtalan ok miatt, akár egy stresszesebb időszak is kiválthatja. Ha 2 hónap eltelik és nem jelentkezik a menses, érdemes elmenni egy vizsgálatra, hogy megállapítsák, nincs-e valamilyen betegség a háttérben. Gyakran fordul elő, hogy kimarad a menses a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után, ekkor is lehet várni néhány hónapot, hogy rendeződik-e magától a ciklus, ha nem, érdemes kezelőorvosát felkeresni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-04 12:59:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés