• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt valaszado!!

        En egy 21 eves lany vagyok, tudni kell, hogy rendszertelen a menstruaciom , mindig 2-3 napot kesik. Azt szeretnem kerdezni, hogy huvelyi fertozes miatt ami a menstruaciot megelozo 3-4 napban jelentkezett kesleltethetie a menstruaciot. Eddig a menstruacio elott mindig egy hettel jelentkezett a mell feszules es fajdalom, de most ez teljesen hianyzik. Mit jelent mindez?

        Elore is koszonom valaszat!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés, menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Mihez képest késik a menses 2-3 napot mindig? Fontos tudnia, hogy a normális ciklus nem csak a 28 napos, hanem akár a 35 naponta jelentkező menses is rendszeres.
        Emellett a fertőzés bizony befolyásolhatja a mensest, de ha felmerül egy nem kívánt terhesség, akkor tesztet is kell csinálni.
        A fertőzés miatt egyébként javasolnék egy vizsgálatot, hogy megfelelő gyógyszerrel kezeljék, így nem fog a későbbiekben panaszt okozni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-04 11:52:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés