• Candida, hüvelyfolyás, vérzés zavara

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő. 21 éves lány vagyok,szeptemberben voltam nőgyógyásznál,mert azt hittemhogy fel vagyok fázva. De candida elleni gyógyszert, kenőcsöt és hüvelykúpot adott, azokat el is használtam. Nem sokkal később a barátom(1 éve vagunk együtt) nemi szervén kiütések jöttek ki, nekem folyásom volt, ezért vettem Canesten hüvelykúpot,azt is elhasználtam,párom a kenőcsöt használta de nem múlt el. Most két menzesz között is megjött,előtte negyon erős barna folyásom volt,időnként pedig görcsösen fály az alhasam. Hallottam a Candida-diétáról, és el is kezdtem, de nagyon nehéz betartami. Van más mód rá, hogy rendbejöjjek? A barátom allergiás a candidára így azóta nem is szeretkeztünk, erre is lenne-e valami megoldás? Nagyon várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Hölgyem!


        A kúp csak egy a több lehetséges gyógymód közül. Mivel mindekttejüknél előjött a probléma, a párjának is érdemes lenne elmennie orvoshoz (bőrgyógyász) Önnek pedig vissza kell mennie nőgyógyászhoz. Szájon át is szedhető gyógyszerek vannak, emellett felmerülhet egyéb, pl. bakteriális fertőzés is.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-03 17:46:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés