• Meses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Doktor úr! Én egy 16 éves lány vagyok.2 éve jött meg az elsö mestruáciom.Rendesen 5 napig tartott.Deutánna ráá csak fél évre jött meg akkkor 7 napra.És a mai napig igy megy.Mindig késik 2 3 honapot.Acsaládban még senkinek nem volt igy,nem is fogytam hirtelen meg nem diétázom.ugyanis hallotam h akkor kimaradthat pár ciklus.Magas a vérnyomásom és igy fogamzásgátlot nem lehet szednem.De semmi fájdalmat nem érzek a hasamba.Menjek el nögyógyászhoz vagy mit tegyek? segitségét elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Fiatal Hölgy!


        Fogamzásgátlóval rendbe tenni egy ilyen ciklust csak a tünet elfedését jelentené. Egy vizsgálatra lenne érdemes elmenni, hogy a hormonszinteket ellenőrizzék, mert lehet ott van egy kis hiba. A nagyobb nőgyógyászatokon vannak tinédzserambulanciák, szerintem ott a helye ennek a problémának.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 13:55:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés