• Mikor leszek állapotos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő!

        33 éves vagyok, 4 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót (Novynett), s azóta már 3-szor menstruáltam, majdnem a pontos időben. Egy petefészkem van (egy ciszta miatt 5 éve eltávolították a másikat), s nagyon szeretnék gyereket. Mennyi az esélyem a természetes teherbe esésre? Vitaminokkal lehet ezt a folyamatot meggyorsítani?

        Köszönöm válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        Ne izguljon, örüljön, hogy a menses rendszeres, nyugodtan próbálkozzanak, egy ciklus alatt 20-25 % a terhesség esélye, külön vizsgálatot 1 év múlva szoktak javasolni, pont ezért.
        Egy petefészekkel is teherbe lehet esni, mivel a menses rendszeres, valószínű, mindig itt van peteérés.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 13:50:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés