Csomó, daganat?

Kedves Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy kitapintottam a bikinivonal mentén (alul) egymás mellett két borsószem nagyságú csomót. Már egy hónapja ott van, azthittem, hogy elmúlik, de nem... Nőgyógyászhoz még nem fordultam, mert nem tudom van-e értelme.. Fájdalmat nem érzek. Mi lehet ez? ... Köszönettel: Júlia

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nyirokcsomó-megnagyobbodás témában

Kedves Júlia!

Egy nőgyógyászhoz mégiscsak érdemes lenne elmennie, legvalószínűbb, hogy valamilyen hüvely, vagy kismedencei fertőzés okozta megnagyobbodott nyirokcsomóról van szó, ellenőrizni ezt mindenképpen érdemes, hogy kizárhassák az egyéb problémákat.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. március 02., 11:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés