• Csomó, daganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy kitapintottam a bikinivonal mentén (alul) egymás mellett két borsószem nagyságú csomót. Már egy hónapja ott van, azthittem, hogy elmúlik, de nem... Nőgyógyászhoz még nem fordultam, mert nem tudom van-e értelme.. Fájdalmat nem érzek. Mi lehet ez?... Köszönettel: Júlia

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Kedves Júlia!


        Egy nőgyógyászhoz mégiscsak érdemes lenne elmennie, legvalószínűbb, hogy valamilyen hüvely, vagy kismedencei fertőzés okozta megnagyobbodott nyirokcsomóról van szó, ellenőrizni ezt mindenképpen érdemes, hogy kizárhassák az egyéb problémákat.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 11:19:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés