• Duphaston

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Nő!

        Nőgyógyászom Duphaston filmtablettát írt fel, mert nem jött meg a menstruációm. Azt mondta, szedjem 10 napig és utána 4 nap múlva meg fog jönni. Az orvosom sajnos most nem elérető én pedig elfelejtettem tőle megkérdezni néhány dolgot. Ezért szeretném Öntől kérdezni, hogy ha esetleg a gyógyszer szedésének 10 napja közben megjönne a menstruációm, akkor mi a teendő? Folytasam a gyógyszer szedését vagy ne? 

        Másik kérdésem pedig az, hogy a 3 héttel korábbi vizsgálatkor az orvosom Mastodynon cseppeket írt fel, amiből még van. Ennek szedését folytathatom a Duphaston mellett vagy ajánlott abbahagyni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!


        Ha a gyógyszerszedése mellett megjön akkor is tovább kell szedni esetleg így elhúzódik a vérzése. A mastodynont csak menses körül kell szedni. Az nem befolyásolja a duphastont.



        Üdvözlettel:

          Dr. Csősz György


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 10:02:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés