• Nőgyógyászati

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Sajnos 26 éves korom ellenére nagyon komoly nőgyógyászati gyulladásokkal kell megküzdenem újra és újra. Hol méhszájseb, hol jobb oldali petefészek gyulladás, hol pedig véres vizelettel együtt járó gyulladások... Ehhez tudni kell, hogy nem élek alkalmi szexuális partnerekkel, felelősségteljesen védekezem, nem ülök sehol sem rá a wc-re, hidegben nagyon alaposan felöltözöm... egyszóval elvileg hiába vigyázok magamra kimagaslóan, mégis mindig kiújulnak a gyulladásaim. Már nem tudom, mit tehetnék... Kérem, javasoljon valamit, mert nagyon félek, hogy nem emiatt nem leszek képes a gyermekvállalásra! Nagyon köszönöm! Évi

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés, máhszájseb témában

        Kedves Évi!


        Sokat segítene, ha leírná, milyen vizsgálatok, és kezelések voltak eddig, hogy lássuk, mi az, ami nem jelentett teljes gyógyulást. Fontos lenne tudni, mikor voltak a fertőzések, milyen gyógyszereket kapott, történt-e részletes kivizsgálás, pl. tenyésztések (hüvely, méhnyak, vizelet -ből)
        Várjuk a részletesebb adatokat, és igyekszünk majd segíteni néhány ötlettel!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-27 20:59:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: