• Pezsgő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur! Szeretnek kerdezni kicsit pironkodva. Baratommal lattunk egy filmet amiben pezsgot juttatnak a huvelybe es esetleg szajbol a ferfi Adam kosztumje alatt levokre.Kerdesem az lenne :Nem okoz barmifele gyulladast vagy betegsseget a sexualitas eme formalyaval erintkezo pezsgos kapcsolat?Koszonom elore is Valaszat.

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Pezsgőzők!

        Nem kell pironkodni, de nem lesz semmi bajuk. Persze a pezsgős üveget nem szabad a hüvelybe tenni a pezsgővel, de egyébként bármit lehet. A lényeg, szex után tejsavas irrigálással minden oda nem való dolgot le ki lehet üríteni a hüvelyből.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-27 08:56:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: