• Mikor lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         Kedves Farkas Ágnes!

        Én vagyok a problémás Mirénás, akinek nagyon sokszor megnyugtató válaszokat adott. Az egészséügyit február 16-án végezték. A mútétet követő vérzés pont egy héttel utánna, február 23-án , hétfőn szünt meg. El sem hiszem, hogy mostmár napok óta nem vérzek. Január 10-e óta vártam erre. Most azt szeretném megkérdezni, hogy mikor várható a következő menstruációm, illetve azt, hogy mikor élhetek újra házas életet.? A szövettanra azt  mondták, hogy 2.-3 hétig kell várni.

        Válaszát előre is megköszönöm!

        Tisztelettel:

        Gabi 33

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egészségügyi küret témában

        Kedves Gabi!


        Örömmel hallom, hogy megszűnt a vérzése. Végre megnyugodhat...
        A szövettanra bizony várni kell majd. A házasélettel 4 hétig még várjon, és jelentkezzen majd kontrollon az Önt műtő orvosnál a megbeszélt időben.
        Szedje még a vasat néhány hétig, és a háziorvosához is menjen vissza kontrollra.
        Menses kb. egy hónap múlva fog jelentkezni a szokott módon.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-26 10:58:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: