• Ugye nem terhesség??!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő

        A tüneteim a következők lennének. Hányinger, mentruációs érzés, / március 2-án kellene megjönnie a mentruációmnak/ alhasi fájdalom, pici szédülés, bár rendszertelenül táplálkozom, és keveset mozgom a sok munka mellett.

        A párommal a megszakított védekezést alkalmaztuk, ezért a kérdésem az lenne hogy ilyen tünetek jelenthetnek e terhességet??? Terhességi tesztet csináltam múlt héten az negatív volt. Köszönöm válaszát

        Üdv

        Bea

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Bea!


        A mensesnek néhány nap múlva kell megjönnie, akkor várja meg, mintsem annyira izguljon, hogy a végén a stressz miatt nem jön meg. A tünetek inkább a közelgő mensesre utalnak, semmint terhességre.
        Ezek ellenére javaslom, mielőbb keressen fel egy nőgyógyászt, és beszéljék át a fogamzásgátlási lehetőségeket, mert így könnyen terhes marad. Inkább szedjen gyógyszert, semmint abortusra kelljen menni.
        A terhesség egyébként most sem kizárható, de korai lenne még erre gondolnia.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-01 01:03:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: