• Szülés utáni gyógyulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

        Érdeklődni szeretnék a felől,hogy szülés után 4 hónappal normálisnak található-e a hüvelyi fájdalom közösülésnél,illetve alap állapotban?35 évas vagyok,2.szülésről van szó(az első szülés után nem volt ilyen jellegű problémám,ami 14éve volt)a koromnak köszönhető a lassú gyógyulás,vagy más gond lehet az oka?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szülés után témában

        Kedves Hölgyem!


        A 4 hónap már elég hosszú idő, de tudni kell, hogy a szövetek teljes gyógyulása még nem következett be, a varratok nem biztos, hogy teljesen felszívódtak. Mindenesetre érdemes lenne elmennie egy vizsgálatra, hogy ellenőrizzék, nincs-e valamilyen fertőzés a háttérben.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-25 18:04:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés