• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Az utolsó menstruációm 2009. január 20-án volt. Azóta nem jött meg. Mivel egy éve tervezzük a babát, kezdtünk örülni. Három tesztet csináltam, sajnos mindhárom negatív lett. A nőgyógyászom elküldött vizeletvizsgálatra, de sajna ez is negatív lett. Meg is vizsgált, annyit mondott, hogy hátraálló néhem van illetve, hogy elég puha. Csak abban az esetben kell hozzá visszamennem, ha a teszt pozitív lett volna. Egyébként, ha nem jön meg továbbra sem, akkor 2 hét múlva kell visszamennem hozzá. Kérdésem az lenne, hogy nem lehetséges mégis, hogy babám lesz, csak még nem mutatja ki a teszt? Vagy mi lehet a bajom?

        Válaszát előre is köszönöm. Zuzmara

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Zuzmara!


        Kicsi a valószínűsége, de azért egy hét múlva ismételje meg a tesztet, végülis sose lehet tudni. A másik dolog az, hogy egy év eltelte után érdemes lenne elkezdeni egy kivizsgálást, hogy mi az oka az eddigi sikertelenségnek.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-25 17:52:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés