• Menstruáció hiánya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Nekem olyan problémám volna,hogy 2 éve szültem császármetszéssel és a szülés utáni 19.napon súlyos vérzéssel visszavittek a kórházba,küretet csináltak és kaptam 4"zacskó"vért is és azóta sem jött meg a menstruációm,voltam orvosnál azt mondta amíg szoptatok addig lehet nem is fog.1,5hónapja hagytam abba a szoptatást és azóta se jött meg,egyszer jelezte(hasfájás,hátfájás)de nem jött meg.Férjemmel szeretnénk újra babát de félek hogy nem lehet,eddig volt pár próbánk hátha terhes leszek de nem így lett.Nem szedek semmi gyógyszert.Félek valamit elrontottak a császárnál,és az azt követő kaparásnál.Megsérülhetett a petevezeték?Kérem segítsen!!Köszönettel Sné Györgyi

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Gyöngyi!


        Nem kell aggódnia, a szoptatás befejezése után akár hónapokat is várat magára a menses, ez normális. Peteérés ritkán bár,m de előfordulhat ilyenkor is, hiszen van, aki szoptatás alatt esik teherbe. Néhány hónap elteltével, ha nem rendszereződött a menses, és már szeretnének mihamarabb babát, akkor elmehet egy vizsgálatra, hogy rendezzék a mensest, de sürgető ok most nincs erre, nem romlott el semmi a korábbi műtéteken.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-24 14:01:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: