• Lehet-e gyerekem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor urdoktorno nagyon nagy problemam van,31 eves vagyok es meg nincs gyerekem amit a ferjemmel egyutt nagyon szeretnenk .Voltam ketszer terhes az elsot elveszitetem egy felfazas miatt es ra 7 honapra mehen kivuli terhessegem volt amivel mutve vagyok.A mutet soran a bal oldali petevezetekemet eltavolitottak,de ennek mar 7 eve es meg nem maradtam terhes.igaz hogy a mutet utan feltem is hogy teherbe esek es megint mehen kivuli terhessegem lesz.gyakran jarok nogyogyaszatra es azt mondjak hogy minden rendbe van.Deakkor miert nem esek teherbe?a ferjem is volt kivizsgalasra es nalla is minden rendben van.Kerem segitsenek mert nagyon szeretnenk egy kis babat! elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-27 08:47:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés