• Aggódok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteltdoktornő!16 éves lány vagyok 12 éves korom óta menstruálok.január2-án jött meg a menstruáciom februárban pedig 20-án.előtte való nap lefeküdtem a barátommal.2 napig nagyon erős darabos vérzésem volt és nagy alhasi fájdalmaim voltak.mostmár csak pecsételő vérzésem van.terhességi tesztet csináltam kettőt is de mindkettő negatív lett.1 éve élek nemi életet.köszönöm mhamarabbi válaszát:egy nagyon aggodó lány.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Nagyon aggódó lány!


        Ne aggódj annyira, azért nem olyan rossz a helyzet. A kérdésem az lenne, hogy mi miatt aggódsz annyira? Azért, mert a terhességtől félsz, vagy azért, mert olyan sok volt a vérzésed? A terhességet az aktus után kb. 2 héttel lehet biztosan kimutatni. Érdemes lenne elmenned egy vizsgálatra, ahol a fogamzásgátlási módszereket megbeszélhetitek az orvossal, mielőtt a védekezés nélküli nemi életnek több következménye lenne. Akár terhesség, akár betegség.
        Valószínű, hogy hormonális probléma áll fenn, de 1 hét múlva ismételd meg a tesztet.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-23 11:21:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: