• Van valami komolyabb baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!16 éves lány vagyok kb. 1 éve élek nemi életet.január 2-án jött meg a menstruációm.kb.másfél hetet késett és február 20-án jött meg megint.azóta nagyon erős és darabos vérzésem volt ami most már cak pecsételős vérzés.12 éves korom óta menstruálok de mindig rendesen megvolt nem csak ilyen rövid ideig.és ezek mellé még erős alhasi fájdalmaim is vannak.Mit tegyek? kérem segítsen.Köszönettel:Sziszy

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Sziszy!


        Lehet, hogy van egy petefészek-cisztád, de ha felmerül az, hogy terhes lehetsz (a védekezés valamikor nem volt tökéletes), akkor egy terhességi tesztet is csinálhatsz. Szerintem menj el egy vizsgálatra, ahol kiderül, mi az oka a panaszodnak.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-23 10:31:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés