• Vegyek vagy nem ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó reggelt kívánok önöknek, ojan kérdésem lenne hogy január 18.án volt meg a vérzésem nem védekezünk, és február 1-4 ig. pecsételő vérzésem volt ami nálam annyit jelentett hogy egy nap 2 csepp de volt mikor annyi sem, és most 18.án nem jött meg vettem egy tesztett 21.én negatív volt de még most se jött meg vegyek megint tesztett? Vagy ne is várjam hogy meg jőjőn mert ami 1 én volt akkor jött meg? Vagy a teszt még a harmadik nap késésekor nem mutassa ki? mert én mikor a lányommal voltam terhes a harmadik nap késésekor még negatív volt, a negyedik nap vettem megint már pozitív volt. Akkor most igazábol maguk szerint mikor kellene megjönie? vagy ne vegyek mert ami 1 én volt az vot a menszesz akkor meg majd 1 én kell megjönie de az nagyon kevés volt csak csepp mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Igazából nem tudom én sem megmondani, hogy a pecsételés mi lehetett. Akár egy gyenge menses is, de lehet, hogy csak középidős vérzés volt.
        Szerintem csütörtökön csináljon még egy tesztet, majd pénteken forduljon nőgyógyászhoz egy vizsgálatra, ahol kiderül majd, hogy terhes-e vagy sem.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-23 10:25:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: