• Rendszertelen vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         

        Tisztelt doktornő /úr

        Március óta folyamatos méhgyulladásom van.Volt olyan időszak ,hogy 3 hónapig nem véreztem.Most viszont már második alkalom ,hogy nem mulik el. Már a 12.napja megvan,és van hogy alvatt vér jön. A hasam is görcsől Mi a teendő?Köszönettel

        Márti

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Márti!


        El kellene mennie egy vizsgálatra. Nem tudom, milyen egyéb tünete van a méhgyulladásnak, és mivel kezelték mostanáig, de ami biztos, hogy a majdnem 2 hete tartó vérzés miatt egy vizsgálatra szükség lenne, ellenőrizni kellene a méhnyálkahártya vastagságát is.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-22 11:12:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés