• Van egy fontos kérdésem...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok! Én egy 13 éves lány vagyok és úgy kb. 1 évvel ezelőtt kezdődött a mellbimbóim váladékozása. Először nem érdekelt és nem zavartattam magam vele, de már idegesít. Más bajom nincsen. Azt szeretném tudni, hogy forduljak orvoshoz mert betegségre utal vagy ez természetes?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellváladékozás témában

        Kedves Fiatal Lány!


        Érdemes lenne elmenned orvoshoz, ez lehet háziorvos, nőgyógyász (tinédzserambulancia), vagy endokrinológus (belgyógyász), mert utalhat a váladékozás hormonális problémára is. Nem tudom, a mensesed megjött-e már, és ha igen, akkor rendszeres-e, de egy vizsgálat mindenképpen indokolt. Vérvétel biztosan lesz, ebből lehet megállapítani a hormonok szintjét, amiből láthatják majd, hogy van-e hormonális probléma.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-23 09:36:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés