• Ciklus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DOktornő!Babát tervezünk 2-3 hónapja. Eddig teljesen rendben volt a ciklusom - 26-28 nap, a premenstruációs problémákon kívül semmi gondom nem volt. Mióta babát tervezünk a ciklusom picit felborult, legutóbbi menzeszem alig 3 napig tartott - kb 5 nap szokott lenni - majd 23 napra megjött. Jelenthet ez valami problémát, vagy teljesen véletlen, hogy pont mióta babát tervezünk azóta nem a megszokott a ciklus? Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Hormonális ingadozás minden nő életében előfordul, szerintem nincs aggodalomra oka. Ha jól értettem legutóbbi mensese korábban jött meg, és rövidebb ideig tartott. Talán egy terhességi tesztet is csinálhatna, mert még az is lehet, hogy terhes lett.
        Ha rendszertelenné válik a menses, többször előfordul pl. egy hetes késés, stb., akkor érdemes majd elmenni emiatt vizsgálatra.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-22 10:51:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: