• Vajon mi lehet???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves Doktorú!!

        Azzal a problémával fordulnék önhöz, hogy nemrégiben genitális herpesszel küszködtem, szerencsére 7-8 nap alatt átvészeltem, de azután nagyobb mértékű folyás jelentkezett,időnként viszketés! nem tudom h ez még a herpesz utóhatása-e vagy esetleg más hüvelyi fertőzés lehet???

        előre is köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!


        Lehet más fertőzésről is, kérem keressen fel egy nőgyógyászt, vagy egy szexuális úton átvihető fertőzésekkel foglalkozó (STD) ambulanciát).


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-20 16:15:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés