Terhes vagyok?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 34 napja voltam együtt a barátommal, és óvszerrel védekeztünk.Szerinte nem volt semmi gáz, de én mégis félek hogy terhes vagyok.3 nappal az együttlét után már olyan ideges lettem, hogy szinte már akkor éreztem magamon terhességi tüneteket.Elkezdett az alhasam fájni, a mellem is, hányingerem volt és szédültem.Hőemelkedésem lett, ami azóta sem ment le! Az aktus után 9 nappal volt egy kis barna vérzésem, és utána 1 nappal korábban megjött a mensim, de csak 2 napig tartott, kevés mennyiségü és barna volt, de volt benn kicsi piros is nyúlós. Aztán elmúltak a tünetek, de az idegesség nem.Folyamatosan tesztelek, mindig negatívat, de nem tudok megnyugodni! Most 1 hét múlva kell hogy megjöjjön a mensim, és már megint érzem az alhasi fájdalmat, és most fáj a mellbimbóm is.Kicsit szédülök, és hányingerem is van.De néha minden elmúlik. A hőemelkedés marad. Az aktus után 34 nappal is teszteltem negatívot. Még hozzá kell tennem hogy az együttlétünk után az idegességtől nem tudtam enni, és 2hét alatt kb.6kg-ot fogytam.Terhes lehetek, vagy az idegesség váltja ezt ki nálam?! Valahol olvastam, hogy valakinek a tesztek nem mutatják ki a babát.Elnézést a hosszú levélért, válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Irreális aggodalma nagyon látszik. Ne aggódjon, negatív a teszt is. Javasolnám, hogy menjen el nőgyógyászhoz, bár nem írja, hány éves, de lehet, hogy gondolkoznia kellene más fogamzásgátlási módszerben is, ha ennyire izgul. Vagy ne siessen a párkapcsolatában sem, valahol biztos meg lehet találni az okot a félelme mögött. Beszélgessen erről őszintén a párjával is, vagy az édesanyjával, talán az segítene.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. február 20., 15:42; Megválaszolva: 2009. február 20., 15:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45