Hüvely probléma.

Tisztelt DoktorNö/DoktorÚr.Nagyon régóta probálkozunk a babával, de nem sikerül. Arra lennék kiváncsi, hogy a nagyobb mennyiségü hüvelyváladék befolyásolja e a teherbeesést? Köszönöm a segitséget. Üdvözlettel: Bell

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség, gyermekvárás, teherbeesés, hüvelyváladék témában

Kedves Hölgyem!

Vajon milyen régóta tart a nagyon régóta. ez lehet néhány hónap, de akár több év is. Egy év után érdemes kivizsgálásra menni.

A bővebb hüvelyváladék nem befolyásolja a terhességet, kivéve, ha fertőzéses folyásról van szó. Amennyiben nem biztos, forduljon nőgyógyászhoz, és kérjen egy vizsgálatot.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. február 19., 15:34; Megválaszolva: 2009. február 19., 15:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam