• UH vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azt szeretném kérdezni, hogy a menstruáció 3.napján (alig van vérzés) lehet-e UH-ot csináltatni? A problémám ugyanis az, hogy késett a menzeszem 6 napot, ami még sosem fordult elő, azt hittem terhes vagyok, de nem.Megjött 17-én.Aznap és másnap nagyon erős vérzésem volt, elég darabos is mára viszont már szinte semmi. Gondolom az UH-on meg lehet nézni van-e valami elváltozás pl. ciszta ami ezt okozhatta?Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyultrahanag témában

        Kedves Hölgyem!


        Lehet UH-ot csinálni menses alatt is, a vérzés nem befolyásolja, hogy mit lát az UH, de nem sürgős. Ráér megcsináltatni a vizsgálatot néhány nap múlva, hiszen már nincs sok vérzés, semmi sürgető sincs.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-19 14:05:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés