• Herpesz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Koszonom a valszt a kerdeseredoktor no! ha viszont herpesz?akkor mia teendom?nem lehet egyedul kezelni?javasolna valamit? esmegazt akarnam kerdezni hanem herpesz milyen betegseg jarhatezzel a tunetekkel meg:enyhe viszketes,folyas,a kituremkedesek aligvanak mar a kulso szemeremajkon,semi fajdalom nem jelentkezett!csak rosszkozerzet!koszonom a valaszat!

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Kedves Hölgyem!


        A herpeszt azért nem tudja egyedül kezelni, mert szükség esetén receptre felírható gyógyszer is adható, ezt vizsgálattal tudják eldönteni. Emellett a herpesz egy fertőző betegség, amiről Önnek is tudnia kell, a jövőben nagyobb odafigyelést igényelhet majd.
        A folyás, viszketés hüvelyi fertőzés következménye lehet, ez nem jelent nemi betegséget, hiszen a hüvely pH-ja felborulhat több ok miatt is, ami okozhat gombás, vagy bakteriális fertőzést is. Az, hogy milyen a folyás, szintén csak egy nőgyógyászati vizsgálaton lehet eldönteni.
        A dudorokról nem tudom, mik lehetnek. Ezt már tényleg látni kellene, lehet, csak a gyulladás miatt érzi úgy, mintha dudorok lennének ott, pedig nincs is kóros elváltozás.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-19 14:23:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: