• Hüvelygyulladás..?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/Nő!34 éves nő vagyok és fél éve élek együtt párommal.Már az első szexuáliis együttlétünk után 1,1.5 nappal azt éreztem,hogy fáj a vizeletürités,illetve utána is a hüvelyem és környéke.Nem volt semmi külső jele a gyulladásnak(folyás sem)csak nagyon fájt.(Érdekes,hogy nem egyformán a nap folyamán.hol erősebben,hol gyengébben.)Nőgyógyásznál is jártam,nem talált semmi fertőzést,semmi problémát.Párszor még próbálkoztunk,de egy ideje már óvszert használunk.Szeretnénk ezt a problémát megoldani,mert szeretnénk "teljes életet"és előbb-utóbb gyermeket is.Ám nem tudjuk kihez fordulhatnánk,mit lehetne tenni ez ügyben,egyáltalán mitől van ez..?.(nőgyógyász elintézte annyival,hogy nem birjuk egymás "flóráját"..de reménykedünk,hogy azért nem ennyire végleges a dolog,van megoldás..)Előre is köszönettel!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás, csípő vizelet témában

        Kedves Hölgyem!


        Amit tehetnek, hogy ismételt nőgyógyászati vizsgálaton méhnyák kenetet lehetne tenyészteni, amiből kiderülhet, hogy van-e fertőzés. Ha megtalálják a kórokozót, akkor fontos, hogy Ön is és párja is kapjanak kezelést. Ezen kívül fordulhatnak urológushoz is, és vizeletvizsgálatra is szükség lenne, hogy lássuk, van-e húgyúti fertőzés.
        Ha panasz van, akkor keresni kell az okát.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-19 13:18:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés