• Mi lehet a baj? Viszkető érzés a szeméremajkakon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor urno! Azzal a problemaval fordulok Onhoz hogy a tegnapi nap folyaman este ilyen panaszok jelentkeztek nalam: enyhe viszketes a szemeremajkakon,es valami kituremkedesek mintha kis pattanasok vagy nem is tudom mihez hasonlitani!es enyhe folyas jelentkezett reggelre! a parommal hetfon szeretkeztunk utoljara es akkor is ovszerrel vedekeztunk !mi lehet a baj? kb.novemberben volt huvelygombam amit kikezeltem voltam nogyogyasznal es minden rendbe volt! mitol lehet ez?igy hirtelen naprol napra?es mi lehet ez?elore is koszonom a valaszat!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!



        Elmondása alapján felmerülhet a herpesz, de az fájdalmas hólyagokkal járna, sajnos ennyiből nem lehet eldönteni, mi lehet a baj. Javaslom forduljon nőgyógyászhoz, mert csak egy vizsgálattal lehet eldönteni, mi okozza az elváltozást. Addig nem javasolnám a házilag történő kezelést sem.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-19 11:51:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 06:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés