• Menszesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Ha jól értem akkor a menszesz első napjától kell számolni.Nem mindig jön meg pontosan,2-3 nap csúszás előfordul.Sajnos elég hamar felfázom és ezt a menszesz mindig érzékeli.

        Köszönettet:Magdi

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Magdi!


        Igen, jól értette, a menses első napjától számoljuk a ciklusokat. A 2-3 napos késést mondjuk számolja 2 nappal, akkor a 16. nap körül számíthat peteérésre. (remélem jól emlékszem, és erről kérdezett korábban is).
        A felfázásra nagyon oda kell figyelni. Igyon minden nap áfonyalevet, megpróbálhatja kúraszerűen a csalánteát, a kamillateát, a megfázás enyhe jeleire pedig a medveszőlőtea lehet jó hatással. Hetente kb. 2x próbáljon tengeri sós ülőfürdőt alkalmazni, kamillateát is önthet bele.
        Igyekezzen melegen öltözni, és mindig igyon megfelelő mennyiségű folyadékot.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 22:05:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: