• Mit tegyek ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT még lenne kérdésem a POC SY. hüvej uh állapitották meg a petefészken elváltozás van más vizsgálaton nem voltam mert az orvos azt mondta hogy minden rendben igaz csak egyszer volt panaszom hogy pecsételő vérzésem volt azóta semi más vagyis egy pár napja fáj a hasam alja ha hason fekszek meg oldalt ez attól lehet? És azt szeretném kérdezni hogy ha ezt nem kezelik magától nem javul meg a pete fészkem ? és amig nem javul meg nem is eshetek teherbe ? De mitt tegyek az orvos hoz hiába mentem az uh eredményel azt mondta semi baj, de én meg félek hogy igy nem esek teherbe és én szeretném na meg a gyógyulást. várom válaszukatt

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves Hölgyem!


        Mióta gyakrabban végeznek UH vizsgálatot sokszor látható a petefészkeken PCO-képe. Ennek ellenére sokaknak nem okoz tünetet, panaszt. Mivel nincs egyéb tünete (fokozott szőrösödés, acneképződés, rendszertelen, ritka menses, stb.) ne aggódjon. Az egy dolog, hogy mi látható a petefészkeken, és mik a jelen lévő elváltozások. Ön nem beteg, ahhoz több tünetnek kellene jelen lennie, mert a PCO- szindroma nemcsak a petefészkek elváltozásával jár, és valószínű, Önnél nem fog problémát okozni a teherbeesésnél. Ha mégis, akkor ellenőrizni kell a hormonszinteket, és szükség esetén kezelni lehet, ne aggódjon. Egy néhány napja tartóenyhe hasfájással szerintem nem kell foglalkoznia, hiszen bárkinek fájhat a hasa időnként, okot akkor keresünk csak a háttérben, ha a fájdalom erősebb, vagy makacs, nem múló.
        Ne aggódjon ennyire, a baba könnyebben jön, ha az Ön hangulata is jó...



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 22:00:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: