• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr no!menzeszem 3-an kezdodott,rendben zajlott.de a tompa alhasi nyomaserzet (amit akkor szoktam erezni mielott megjon) nem mulik el.szekelesi problemam is van azota .egy reggel 5 szor voltam azota csak erzem hogy kellene ,de nincs igerem, igy 3  -4 nap is eltelik mire kieroszakolom magambol.a vizeletem negativ ,a vedono megnezte. most mar  menstruacio felidejeben vagyok talan attol is  fajhat ,neha szokott.fel van puffadva az alhasam a  pisilessel minden rendben van.szeretnem tanacsat kerni.koszonettel.katinka 

        WEBBeteg szakértő válasza a haspuffadás, szorulás témában

        Kedves Katinka!


        Első körben érdemes lenne elmennie a háziorvoshoz, aki szükség esetén elküldheti egyéb vizsgálatokra a szorulás és puffadás miatt. Szerintem nőgyógyászhoz is érdemes lenne elmennie, hogy nincsen-e valamilyen nőgyógyászati probléma a háttérben. Akár egy gyulladás, vagy akár endometriosis is okozhat hasonló jellegű panaszokat.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 10:32:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés