• Gond van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt választ adó Orvosom!

        36 éves vagyok, van 3 tizenéves kisgyerekem.

        2 hónappal ezelőtt felhelyeztek egy spirált,előtte volt egy lézeres méhszáj műtétem. Rendben  volt utána a menstruációm,de jelenleg nagyon aktív szerelmi életet élünk a párommal,(naponta többször is :-)) és a menstruáció után két héttel spontán vérzésem volt,hirtelen elöntött élénkpiros színű vér,elötte és most is többször érzem,hogy szúr a bal oldali petefészkemnél valami...mi lehet a gond?Ez a vérzés egyszeri eset volt, és nem tartott napokig csak jött és ment..válaszát előre is köszönöm.

        Molnár Detti

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Kedves Detti!


        Az is lehet, hogy a peteérést követte a vérzés, hiszen érezte a szúró fájdalmat is, és a vérzés nem ismétlődött, de egyszerű petefészek ciszta is lehet. Előfordulhat, hogy van egy fennálló gyulladás a hüvelyben, és az okozott vérzés, és természetesen a méhből is származhatott a vérzés, a méhen belüli eszköz el is mozdulhatott. Ezért javasolnék egy vizsgálatot, hogy egy UH-al ezt ellenőrizni tudják.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-16 12:15:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés