• Terhesség megszakítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Hogyan működik a terhesség megszakítás?Fájdalmas?Mennyi időt kell korházban lenni?Utána lehet még gyermek?

        Köszönettel:Magdi

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességmegszakítás témában

        Kedves Magdi!


        A terhességmegszakítás egy kisműtét, amikor rövid intravénás altatásban kiürítik a méh tartalmát. Nem fog fájdalmat érezni, mert elaltatják. Ha nem volt semmilyen szövődmény, akkor már a műtét napján haza is mehet.
        A jövőben általában nem befolyásolja a gyermekvállalást, nagyon ritkán van olyan szövődmény, ami problémát okoz.
        Bővebben olvashat a beavatkozásról  az alábbi linkre kattintva


        www.webbeteg.hu/https://www.webbeteg.hu/index.php


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-16 08:56:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: