• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Zsérai László!

        37 éves Nő vagyok, van egy 13 éves lányom.Új kapcsolatban élek 4. éve.Szeretnénk közös gyermeket, már egy éve, hogy nem sikerül. nagyon aggódom, hogy a páromnál lehet valami. Én voltam a nőgyógyászomnál, aki azt mondta, hogy nállam minden rendben van, még a peteérésem is látható volt ultrahangonAattól félek, hogy megbántom őt, hogy menjük az urulógiára, ő 32 éves, egészséges.Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, hogy szokott sörözni, de nem olyan mennyiségben, hogy ez befolyásolással lenne  a hímivarsejteke. Vagy mégis? A kismennyiségű alkohol is rombolhatja a hímivarsejtek állpotát?

                                           T.: Ági

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Ági!


        Anélkül magát nem lehet jobban kivizsgálni, ha ő nem megy orvoshoz. sajnos ezt meg kell értenie. Sok férfi leküzdötte már ezt a félelmét, meg szégyenérzetét, de bizony meg kell tenni, a férje kivizsgálását nem ússzák meg.
        A férfiaknak 2-3 naponta elvileg 20 millió hímivarsejtje termelődik, tehát a férfiaknak nincs termékeny napjuk, mert mindig azok. Természetesen a meddő pár kivizsgálása esetében mindig ki kell vizsgálni a férfi partnert is. Ez urológiai, andrológiai ambulanciákon zajlik.


        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 09:24:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: