Terhesség

Tisztelt Doktornö! Az lenne a kérdésem, hogy 28 éves vagyok, volt 3 mütétem, bartholin (? ) cisztával, és mütét után 1 hétre visszajön mindig. Azt mondta az orvos, hogy akkorát kivágott az utolsó mütétnél hogy nem jön vissza, de visszajött, már nem müttetem magam.Kisbabát szeretnénk, már hónapok óta nem védekezünk, de nem jön össze.Hátrafelé hajló méhem van, talán ezért nehezebb.Külföldön élek, ezért is szeretnék öntöl tanácsot kérni, mert a nyelv annyira nem megy, hogy mindent megértsek. Attól félek hogy nem lehet kisbabám, vagy csak évek múlva.Várom válaszát, KÖSZÖNETTEL!

WEBBeteg szakértő válasza fogantatás témában

Kedves Kérdező

Ha a műtét után 1 hétre a cysta kialakul, akkor nem sikeres a műtét. A Bartholin cystások 50%-ában sajnos többször is kiújul, de nem 1 hétre a műtét után. Hátrahajló méhe miatt teherbe eshet. Már hónapok óta nem védekeznek - ez kevés. Ha mindketten rendben lennének, az átlag idő 1 év, tehát 1 hónap és 2 év a két szélső érték, türelem.

Kérdés: 2008. május 19., 22:10; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Folliculus normál nagysága
Az UH-os papíromon az áll: jobb petefészek normál, benne 13 és 11mm-es folliculus.Bal petefészek normál szerk. A ciklusom 6.napján készült az...
Duphaston
Tisztelt Doktor (Nő / Úr) A kérdésem az lenne a duphastonnal kapcsolatban, hogy nekem mindig óramű pontossággal jött meg a menzim 28 naponként...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...