• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö!Az lenne a kérdésem,hogy 28 éves vagyok, volt 3 mütétem,bartholin(?) cisztával,és mütét után 1 hétre visszajön mindig.Azt mondta az orvos,hogy akkorát kivágott az utolsó mütétnél hogy nem jön vissza,de visszajött,már nem müttetem magam.Kisbabát szeretnénk,már hónapok óta nem védekezünk,de nem jön össze.Hátrafelè hajló méhem van,talán ezért nehezebb.Külföldön élek,ezért is szeretnék öntöl tanácsot kérni,mert a nyelv annyira nem megy,hogy mindent megértsek.Attól félek hogy nem lehet kisbabám,vagy csak évek múlva.Várom válaszát,KÖSZÖNETTEL:H.Erzsébet

        WEBBeteg szakértő válasza a fogantatás témában

        Kedves Erzsébet!

        Ha a műtét után 1 hétre a cysta kialakul, akkor nem sikeres a műtét. A Bartholin cystások 50%-ában sajnos többször is kiújul, de nem 1 hétre a műtét után. Hátrahajló méhe miatt teherbe eshet. Már hónapok óta nem védekeznek - ez kevés. Ha mindketten rendben lennének, az átlag idő 1 év, tehát 1 hónap és 2 év  a két szélső érték, türelem.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-19 22:10:50; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés