• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok nekem az lenne a kérdésem, hogy a barátommal mikor együtt voltunk sajnos nem védekeztünk és belémment vettünk egy terhességi tesztet de nagyon halvány a második csík szinte nem is látszik ma voltam a nőgyógyászaton és azt mondta látja, hogy most van-volt peteérésem ha terhes lennék akkor is lenne még peteérésem ? Válaszát előre is köszönöm.

        Üdv. Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Éva!


        Ahhoz, hogy tudjunk segíteni fontos lenne tudni, mikor volt az utolsó menses, mikor volt az együttlét, és most a ciklus hányadik napján jár. Kérem írjon ismét.
        Ami fontos lenne, hogy amennyiben az együttlét 3 napon belül történt, esemény utáni tabletta még alkalmazható.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-12 01:53:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés