• Barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves lány vagyok. 11 napja szedem a "Harmonet" nevű fogamzásgátlót. Eddig menstruációm rendszeres volt, probléma mentes, a vérzési periódus átlagosan 5 nap volt. Most azonban az 5 nap letelte után barna folyást tapasztalok. Nem nagy mennyiségben, azonban mégis zavaró. Gondolom ez a hormonháztartásomnak tudható be, hogy a fogamzásgátló kicsit megzavarta, azonban úgy gondoltam fontos kikérnem egy szakértő véleményét.

        Kérem írják meg véleményüket, mert szeretném megelőzni a problémát - ha egyáltalán van ilyenről szó.

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a barna folyás témában

        Kedves Hölgyem!


        A fogamzásgátló első három hónapja alatt előfordul rendszertelenebb vérzés, ami sokszor barnás folyás formájában jelenik meg. Ha a 3 hónap alatt nem áll be rendszeresre a menses, akkor másik tablettát kellene használnia. Jelenleg nincs teendő, csak türelemre van szüksége.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-12 01:04:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés